Een afspraak maken ifv heroriëntering?

Beste ouder, beste leerling,

Uit ervaring weten we dat de vragen in deze periode voornamelijk gaan over heroriënteringen. Wenst u hierover met ons een gesprek dan vragen we u, gezien de huidige corona-maatregelen, op voorhand een afspraak te maken voor een telefonisch of beeldbelcontact, en niet fysiek langs te komen.

U kan deze afspraak maken via deze link :

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=pWYvxrTzikmiA1NvyIkC5iZ5BUIY7dpGvvnhLAf30wtUQzBXRVpOUzdOWUhaVUk1MDcxSFVIQkI3US4u

of eventueel telefonisch op ons algemeen nummer: 053 78 85 10.

Het Vrij CLB Aalst is open op maandag 21 dec. en dinsdag 22 dec. van 8u30 tot 12u en van 13u tot 16u30. De rest van de kerstvakantie zijn we gesloten.

U kan langs deze weg aangeven op welke moment(en) u een telefonisch of digitaal contact wenst. Wij plannen dan een afspraak in met één van onze medewerkers. Vervolgens laten we u per mail het concrete tijdstip, naam van de medewerker en zijn coördinaten weten en vragen u dit te bevestigen.

Onze medewerker contacteert  u dan  op het afgesproken tijdstip.

Tot slot willen uw aandacht vestigen op  www.onderwijskiezer.be  (en in het bijzonder de belangstellingsproef) waar u zelf mogelijks al antwoorden vindt op uw vragen. Tijdens de hele kerstvakantie  kan u trouwens voor algemene informatieve vragen ivm de studiekeuze  ook op deze site terecht via de picto

Tot woensdag 23 dec. kan u ook op de algemene www.clbchat.be terecht.

Zalige en fijne eindejaarsfeesten!

Hou het veilig en blijf gezond

Namens het CLB-team,

 

 

Een afspraak maken ifv heroriëntering?