Een afspraak maken ifv heroriëntering?

Beste ouder, beste leerling,

Uit ervaring weten we dat het de laatste dagen voor de kerstvakantie en in de kerstvakantie zelf behoorlijk druk kan zijn ivm vragen omtrent studiekeuze.

Daarom werken we met een afsprakensysteem voor donderdag 22/12 en vrijdag 23/12, alsook voor dinsdag 3/01 en woensdag 4/01 (de dagen dat we open zijn in de kerstvakantie), telkens van 8u30 tot 12u en van 13u tot 16u30. We vragen u om op voorhand een afspraak te maken op deze momenten vanaf donderdag 22/12 9u.

U kan deze afspraak maken via deze link https://forms.microsoft.com/r/CPMjd10GmU  (ook terug te vinden op https://www.vclbaalst.be)

Of eventueel telefonisch op ons algemeen nummer 053/78.85.10

We plannen dan een afspraak in met één van onze medewerkers en laten u per mail het concrete tijdstip, naam van de medewerker en zijn coördinaten weten.

Tot slot willen uw aandacht vestigen op:

·                www.onderwijskiezer.be  (en in het bijzonder de belangstellingsproef) waar u zelf mogelijks al antwoorden vindt op uw vragen. Tijdens de hele kerstvakantie kan u trouwens voor algemene informatieve vragen ivm de studiekeuze ook op deze site terecht via de picto

·               www.clbchat.be  waar je als leerling of ouder welkom bent met al je vragen en voor een anoniem gesprek op ma. 2/1, di. 3/1, wo 4/1 en do 5/1, telkens van 14u tot 21u.

 

Alvast zalige en fijne eindejaarsfeesten!

Een afspraak maken ifv heroriëntering?