Werken/Stage @CLB

Werken @CLB?

Zin om aan het werk te gaan in ons CLB? Je kan steeds vrij solliciteren.
Bezorg na het invullen van dit formulier zeker je CV en motivatiebrief (als PDF-bestand en met je naam duidelijk vermeld in de titel) aan sollicitatie@vclbarchipel.be
Elke brief wordt gelezen en voor een periode van 2 schooljaren bewaard in onze online databank.

Wij maken systematisch onze specifieke vacatures bekend via https://www.vdab.be/
Hierbij contacteren we telefonisch de kandidaten met het meest geschikte profiel voor de verdere selectieprocedure.

We geloven in alle leerlingen en zien diversiteit als een kracht. Dat geldt eveneens voor ons team. Kwaliteiten en interculturele competenties zijn voor ons belangrijker dan afkomst, beperking, leeftijd, geslacht of seksuele oriëntatie. Sta je daar achter, dan moedigen we jou ten volle aan om ons team mee te komen versterken.

 

Stage @CLB?

Wens je stage te lopen bij het Vrij CLB Aalst? Dat kan voor de opleidingen:

  • Bachelor verpleegkunde
  • Bachelor maatschappelijk werk, toegepaste psychologie
  • Bachelor secretariaatsmanagement
  • Master psychologie, (ortho)pedagogiek
  • Arts

Omwille van de vele stageaanvragen is het belangrijk dat je tijdig kandideert voor je stage (bij voorkeur het schooljaar voordien).

We verwachten een gemotiveerd schrijven en een cv dat je kan sturen naar stage@vclbaalst.be Op basis daarvan wordt binnen de teams bekeken wie het komende jaar je als stagiair kan begeleiden. We opteren ervoor om steeds met twee medewerkers de stage te begeleiden.

Deze medewerkers hebben dan eerst een kennismakingsgesprek met jou als kandidaat-stagiair waarin wederzijds verwachtingen worden afgetoetst. Zowel jij als wij behoudt nadien het recht om zich al dan niet te engageren voor de stage.

Bij aanvragen voor observatiestages in het 2de jaar, gaan we ervan uit dat je, bij een positieve evaluatie, ook je stage in het 3de jaar bij ons loopt.